BREAKING NEWS

Stop, nu mai indexez orice articol !

11    Diverse  CoStinel

In urma cu cateva minute aparuse pe facebook un articol publicat de ProTv cum sa-ti stergi anumite date despre tine din google pentru ca mai tarziu sa nu regreti sau altele.. Acum mie imi trecuse prin cap cateva articole de pe blog care nu le vad eu destul de bine pentru mine si ca nu ar avea ce cauta in google :)
Uite ca asa am ales sa scot cateva articole din google pentru a nu avea eu pe viitor probleme, cred.

Acum nu stiu daca fac bine chestia asta dar va intreb si pe voi.. e bine ca am ales ca unele articole sa le scot din indexarea google-ului ?

Poate ca uni o sa spuneti de ce nu ai sters articolul si gata.. pai m-am gandit si la chestia asta ca poate omu va lua la purificare blogului meu si tot va gasi articolul ala dar dupa parerea mea rar gasesti persoane care iti cauta in arhiva :) Asa ca mai bine nu le sterg ci le scot pur si simplu din indexare.

 

Pentru cei interesati puteti citi articolul celor de la protv printr-un simplu click.

« »
11 Comments

  Yamasha

  30/01/2013 at 18:39

  e cu dus si intors. poti sa scapi la un moment dat de articole daca nu te-au indexat niste rss-uri, dar de multe ori iti iau doar o parte din continut, dar daca cineva ti-a copiat articolul sau chiar l-a printat mai greu sa scapi de el…

  amiralul

  30/01/2013 at 18:39

  pai ce rost are ma? lasa ca nu faci trafic de droguri :)) nu intereseaza pe nimeni

   CoStinel

   31/01/2013 at 18:39

   Poate fac trafic de bomboane :>

  Pietonu

  30/01/2013 at 18:39

  parerea mea e sa le lasi sa se indexeze toate , este cel mai bine.

  Valentin

  31/01/2013 at 18:39

  Sterge ce nu iti convine, eu asa as face.

  Adler Nemțeanu

  01/02/2013 at 18:39

  “Poate ca uni o sa spuneti de ce nu ai sters articolul si gata..” Nu e niciodată șters și gata, consultă http://www.googleguide.com/cached_pages.html
  Și-acu’ o să fiu rău pentru că de ce dracu’ nu? Poți să-l lași să ți le indexeze că mare rău nu poate să-ți facă, eventual o să intre unu ca mine așa și-o să-ți spună că scrii tare prost. E „Stop, nu mai indexez orice articol!”, știi tu acuma… cu semnele de punctuație lipite de ultimul cuvânt, numai = doar, „uni” duce lipsă de un i și altele.
  Aș putea să tot zic că io-s genu’ de om care ia la puricat bloguri, dacă ar fi să te angajez de exemplu și ca să vezi aș da de blogul tău, nu m-ar interesa conținutul ci calitatea scrisului. Un sfat prietenesc, atâta timp cât scrisul nu lasă de dorit, poți să scrii și despre rețeaua ta de trafic de bomboane. 

   CoStinel

   01/02/2013 at 18:39

   Iti multumesc pentru feedback. Chiar e bine venit un asa comentariu !

  SebiBu

  02/02/2013 at 18:39

  Atat timp cat nu ai nimic de ascuns.. nu ar trebui sa iti faci griji de ceva.In cel mai rau caz iti poate spune cineva ca nu ii place cum scrii, e doar un blog nu altceva.

  Andrei

  08/02/2013 at 18:39

  E ok ca-ti iei masuri de precautie insa nu ar trebui sa-ti faci griji..esti blogger, scri intr-un mod subiectiv despre orice doresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *